Holy Canoly!

16 okt

Vandaag is de laatste dag van mijn voorbereidende lessen. Gister was mijn laatste afspraak met mijn begeleider en morgen ga ik naar de tandarts. Volgende week leg ik de laatste hand aan mijn onderzoeksvoorstel en leer ik voor mijn tentamens én ga ik twee dagen lekker naar Antwerpen. Dan volgen er twee tentamens en daarna is het tijd voor het grote avontuur om te beginnen!

Ik besef me nu pas hoe snel alles dichterbij komt. Een half jaar geleden kwam het in me op om, onder het motto van nu of nooit, een internationale minor te doen, inclusief een stage in het buitenland. Zeven weken geleden ging die minor van start en nu is het nog maar 15 dagen voor het dan eindelijk gaat beginnen!
Vanaf vandaag hebben de vlinders permanent hun intrede gedaan in mijn buik, en ik vermoed dat ze zich hierna alleen nog maar zullen vermenigvuldigen!
Met mijn onderzoeksplan gaat het goed. Het startdocument telt inmiddels 15 pagina’s met een introductie, uitleg over WELL (die ik hier ook nog wel zal posten) en een uitgebreide analyse van de doelgroep die ik ga benaderen evenals de methodes die ik ga gebruiken. Het is even wat werk en om eerlijk te zijn is het meer werk dan mijn studie de afgelopen 4 jaar ooit van mij heeft geëist (het zou zelf zomaar kunnen dat dit op universitair niveau is, of in elk geval grotendeels aan die standaard voldoet!) maar het is de moeite waard en heel erg leerzaam!

Ik weet nog niet of ik het hele verslag hier uiteindelijk ga neerzetten maar ik zal jullie in een van de komende blogs opheldering geven over het hoe, wat en waarom!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: