Inpak stress

12 okt

20131012-175107.jpg

Inpakken en wegwezen?

Dat klinkt simpel, maar omdat ik nog nooit drie maanden weg ben geweest heb ik heen idee wat en hoeveel ik mee moet nemen!

Deze morgen maak ik me er dus extra druk om. Ik werd wakker met de gedachte dat het nu nog maar 19 dagen zijn voor ik ga, dat het er nog maar vijf zijn voor het twee weken voor vertrek is en dan gaat het ineens wel heel snel!

Het eerste obstakel, backpack of koffer? Mijn moeder opperde het idee die van haar mee te nemen, een giga ding met maatje hutkoffer. Perfect om half mijn huis in mee te sjouwen en nog ruimte over te hebben om alle in India gekochte dingen weer mee naar huis te nemen.
Ik denk anders. Aangezien ik op een toeristenvisum reis en drie maanden blijf en dus de schijn van backpacker op wil houden, is het logischer als ik mijn grote rugzak meeneem. Maar past daar wel genoeg in? En hoeveel ruimte heb ik dan straks voor alle dingen die ik mee terug wil nemen? (Geloof me, dat gaat een heleboel zijn, aangezien ik al heel wat ‘orders’ heb voor producten die WELL maakt)
Misschien doen ik maar ienemienemutte en zie ik wat daar uit komt! Lekker het lot laten bepalen of ik er uit ga zien als backpacker of toerist :p

Ik moet ook zeker nog het nodige aan toiletspullen hebben maar twijfel over de hoeveelheid (ze hebben het daar vast ook wel en mocht het lot bepalen dat ik mijn backpack meeneem dan moet daar zo min mogelijk overbodige troep in!) en zit te piekeren over de kleding die ik mee wil (al ga ik een heleboel ter plekke kopen denk ik)

Kortom, er is nog genoeg om over te denken. En alsof dat nog niet alles is ben ik ook nog eens de laatste update van mijn onderzoeksdocument kwijt… Lekker handig dus!

Maar we gaan door… Nog 19 dagen (of eigenlijk 18,5 ;))

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: