9 juni – ‘Verse’ jus & Reisgenoten

11 okt

Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje van een van de meiden die dezelfde reis zou gaan maken als ik. Heel erg leuk want na die mail ontving ik al snel mails van nog 3 andere meiden. Ik voelde me direct alweer in de Thailand-stemming komen en na een beetje rond mailen kwamen we al snel tot een afspraak voor een meeting.
stiekem toch wel weer een beetje spannend, onbekende meiden en hopelijk zou die klik er zijn dus ik zat toch een beetje ‘on edge’ in de trein. Die reed gelukkig goed door, ondanks blikseminslagen en niet werkende wisselsporen enzo

Aangekomen in Utrecht verbaasde ik me eerst weeral over de drukte in de stationshal ( waarschijnlijk niets vergeleken met wat mij in bangkok te wachten staat!) terwijl ik naar de ontmoetingsplek liep. Het was heel even gek om eindelijk een stem en gezicht bij de namen en mailtjes te kunnen plaatsen maar al snel bleken het toffe meiden met wie het zeker wel klikte.

Op een terrasje aan het water (bij een Italiaans restaurantje, met daar tegenover een Thais restaurant, waar we pas later achter kwamen :P) hebben we ideeën, zenuwen en enthousiasme uitgewisseld en vooral veel gekletst over wat ons te wachten stond.

Het was gek om aan het einde van de middag te zeggen, “tot over tien weken” en te beseffen dat je met deze meiden de reis van je leven zult delen.

Nu ik in de trein terug naar huis zit moet ik zeggen dat de opwinding en zenuwen steeds erger worden omdat ik me nu pas echt besef dat het idee dat tijdens kerst in mijn hoofd popte nu echt werkelijkheid gaat worden. Maar er is ook een deel bijgekomen die blij is dat ik niet alleen nieuwe ervaringen op doe maar ook nieuwe mensen leer kennen.

ik zeg, meiden, tot snel! En lezers, tot de volgende blog!

Alexandra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: